Nieuws

Digi alfabet-register

Buurtpreventie
WhattsApp Buurtpreventie
Tips en spelregels
Cliëntenraad Vivent
Extramuraal zoekt uitbreiding
De Groene Vingers
tuinonderhoud
Formulier kwijtschelding
invullen
Netwerk tegen armoede
's-Hertogenbosch E.O
24-09-2016
Foto's
Kijkje in haar keuken
14-10-2016
Diederik Samson bij
Hambaken Gym
     Foto's
29-12-2016
Foto's - Disco schaatsen
Enquête - ontwikkelen van een nieuw communicatieplan voor 'Hambaken Events' 17-06-2017
Open Winddag
Windpark De Rietvelden
Urjen de Kapper
Hairstylist
Sensoor
Honderden mensen helpen met je luisterend oor
Mieke's Kringloopwinkel
per 01-08-2017

Foto's in de Hooghe Clock
   

Mieke's Kringloopwinkel per 01-08-2017

Datum 14-07-2017

Mieke's Kringloopwinkel

Foto's - Mieke's Kringloopwinkel in De Hooghe Clock

Datum 01-08-2017

Vandaag (dinsdag 1 augustus 2017) vond om 10.00 uur de opening plaats van Mieke's Kringloopwinkel in De Hooghe Clock. Vele wijkbewoners zullen haar reeds kennen van de rommelmarkten die zij geregeld organiseerde in BBS de Hambaken. Na vele jaren zoeken heeft ze nu dus haar eigen stekkie hier gevonden. Loop gerust eens bij haar binnen, misschien is er ook wel iets van uw gading bij en kunnen de artikelen een tweede leven leiden.
De koffie en/of thee staat klaar.
De openingstijden staan vermeld in de bovenstaande flyer.
Mieke veel genoegdoening met je kringloopwinkel en de toegestroomde mensen veel koopplezier!!!

---- TOP ----

Sensoor - Honderden mensen helpen met je luisterende oor

Datum 10-07-2017

‘s-Hertogenbosch – Sensoor locatie Den Bosch is hard op zoek naar nieuwe luisterhelden voor het vrijwilligersteam. Een luisterend oor verzacht pijn, geeft inzichten en kan zelfs levens redden. Ieder mens heeft wel eens zo’n begripvol luisterend oor nodig maar het lijkt een schaars goed te worden. Steeds meer mensen komen hiervoor terecht bij de vrijwilligers van de anonieme hulplijn Sensoor.

De vrijwilligers voeren dagelijks bijna 1.000 gesprekken met mensen die angstig zijn, het leven niet meer zien zitten, onzeker zijn of gewoon behoefte hebben aan contact. Alles wat er zich in een mensenleven voordoet, komt voorbij aan de telefoon, chat en mail. Ieder gesprek is dan ook anders. Vrijwilliger Dirk vertelt: ‘’Een gesprek gaat vaak over schijnbaar onbelangrijke zaken, als een praatje over de heg waarin ik de rol van buurman vervul. Soms met mensen die al dagen niemand hebben gesproken en gewoon even hun verhaal kwijt willen. Maar ik luister ook naar de worstelingen van het leven. Gezondheidsproblemen, gedoe met instanties, ruzie in de familie, kinderen die op het slechte pad zijn geraakt.’’

Ben jij iemand die goed kan luisteren en heb je interesse in je medemens? Dan komt Sensoor graag met je in contact. Je wordt voor dit zinvolle werk goed getraind en begeleid door beroepskrachten. Je oefent gespreksvaardigheden, verdiept je in thema’s die veel voorbij komen en je leert grenzen te stellen. Dirk: ‘’Soms reageren mensen hun boosheid en machteloosheid op jou af. Het is dan de uitdaging om toch in contact met ze te komen terwijl je je eigen grenzen bewaakt.’’ Kortom, het is vrijwilligerswerk waar je een wijzer mens van wordt.

Je luisterdiensten kun je flexibel inplannen en thuiswerken is mogelijk. Hoewel je alleen je dienst doet, train je met een enthousiast vrijwilligersteam en krijg je persoonlijke begeleiding. Aanmelden kan via www.sensoor.nl/vrijwilligerswerk.

Sensoor
Sensoor, opgericht in 1958, is 24/7 bereikbaar voor een anoniem gesprek per telefoon, chat en mail. Met dank aan ruim 1000 vrijwilligers uit het hele land die worden getraind en begeleid vanaf 25 locaties, waaronder in Den Bosch.

---- TOP ----

Urjen de Kapper - Hairstylist

Datum 09-07-2017

De Kappersbus Service voor de deur!!!
Terugkomend van een uitje zagen we voorin de straat een mooie rode bestelbus staan. Even goed kijken en jawel hoor er was een kapper aan het werk. Urjen heeft sinds kort deze bestelbus, zelf gerestyled, om zijn vak in uit te oefenen.
Hij knipt alleen jongens en heren, maar wel alle haartypes, dus gekruld of stijl haar maakt niet uit. Urjen is een vriendelijke man, die een goed praatje met je maakt en gelijk je haar netjes knipt en modelleert. Hij werkt in hoofdzaak op afspraak. Maar staat de bestelbus bij jou in de straat, schroom dan niet en stap de bus binnen voor een goede knipbeurt. Hij voelt zich heerlijk vrij in de bus, kan zijn eigen planning maken en heeft geen gebondenheid met een werkgever of bedrijfspand. Zo blijft het werk afwisselend en is het niet eentonig. Dit is voor hem een ideale manier om zijn vak uit te oefenen.
Urjen is voor een afspraak te bereiken via zijn mobi: 06-19542550. App voor een afspraak of voor meer informatie.

We wensen hem veel klandizie en geniet van je werk.
Informatie kun je ook vinden op zijn FB-pagina, zie: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014319469409&fref=ts

---- TOP ----

Open Winddag in ’s-Hertogenbosch / Windpark De Rietvelden op zaterdag 17 juni 2017

Datum 15-06-2017

Op zaterdag 17 juni tussen 13.30 en 17.00 organiseren wij samen met Raedthuys Pure Energie, coöperatieve vereniging Bossche Windmolen West (BWW) en Buurkracht de vierde editie van de Open Winddag in ’s-Hertogenbosch. Kom naar de windmolen op Treurenburg voor een kijkje in de mast van deze 100 meter hoge windturbine. Laat je alles vertellen over de techniek. Kijk zelf hoeveel energie er opgewekt wordt en ervaar de impact op de omgeving.

Er is informatie verkrijgbaar over Windpark De Rietvelden: deskundigen van Raedthuys Pure Energie beantwoorden vragen over de vier geplande windmolens en op een beeldscherm zijn met Google Streetview de windmolens vanuit heel ’s-Hertogenbosch te bekijken.
 
Leden van de coöperatieve vereniging Bossche Windmolen West (BWW) vertellen je alles over de coöperatieve windmolen die op De Rietvelden gerealiseerd gaat worden: een windmolen voor en door 2800 huishoudens en kleine bedrijven uit de directe omgeving van Windpark De Rietvelden.
Op woensdag 5 juli lanceert BWW een gloednieuwe website en start met de verkoop van Bossche Windmolen Delen. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling rondom BWW en Bossche Windmolen Delen? Meld je dan aan voor hun nieuwsbrief. Je kunt BWW ook volgen op Facebook of Twitter.
 
Energie Coöperatie 073 is aanwezig met informatie over de energietransitie in ’s-Hertogenbosch. En Buurkracht vertelt over de mogelijkheden om met je eigen buurt samen energie te besparen.

Naast de molen staat een zeepkist vanwaar korte presentaties worden gegeven en iedereen in 2 minuten zijn of haar visie kenbaar kan maken over Windpark De Rietvelden, windenergie in het algemeen of de Bossche energietransitie. Voor kinderen is er een met wind gevuld springkussen en zijn er kleine windmolens om mee naar huis te nemen.

Open Winddag 2017 | zaterdag 17 juni 2017 | 13.30 tot 17.00 uur | gratis toegang | Windmolen Treurenburg | Galliumstraat 9, ’s-Hertogenbosch | kom bij voorkeur op de fiets!De gemeente ’s-Hertogenbosch heeft een ontwerpbeschikking voor de Omgevingsvergunning voor Windpark De Rietvelden opgesteld. Deze ligt vanaf 12 juni tot en met 24 juli ter inzage. Klik hier voor meer informatie over de Omgevingsvergunning en de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen.

Meer informatie over Windpark De Rietvelden: www.windparkderietvelden.nl en voor 360 graden fotomontages van de vier windmolens die gerealiseerd worden op Windpark De Rietvelden, klik hier.

Bron; Energie Coöperatie 073

---- TOP ----

Enquête - ontwikkelen van een nieuw communicatieplan voor 'Hambaken Events'

Datum 31-03-2017

Enquête - ontwikkelen van een nieuw communicatieplan voor 'Hambaken Events'

Bron; Joey van Rooij

---- TOP ----

De Groene Vingers - tuinonderhoud

Datum 12-01-2017

De groep De Groene Vingers is bedoeld om mensen met een handicap of beperking.ALS en MS, andere gezondheidsproblemen en minder financiële draagkracht te helpen met hun tuintjes. Ook kunnen wijkbewoners van de Hambaken zich hiervoor aanmelden.
Bel mobiel 06-26015277
Of stuur een e-mail naar:.DeGroenevingers@mail.com

Bekijk ook hun FaceBook-pagina voor de laatste nieuwtjes, zie: www.facebook.com/groups/536512113196032/?fref=ts

De Groene Vingers   De Groene Vingers1

Bron: Thom Bosman

---- TOP ----

Foto's - Disco schaatsen 29-12-2016

Datum 29-12-2016

Vanaf 15.00 uur kunnen kinderen vrij schaatsen in het schaatstentje tussen de Smaragd en de Trompet. Gezellig een baantje trekken met de melodieuze klanken van Drive-in disco De Regenboog. Menig jongen en meisje is al schaatsend te vinden op dit gezellige baantje.

Nieuws-Disco schaatsen 29-12-2016
---- TOP ----
Politicus Diederik Samsom op bezoek bij Hambaken Gym

Datum 07-10-2016

Op vrijdag 14 oktober komt Diederik Samsom naar ‘s-Hertogenbosch. PvdA Den Bosch heet Diederik van harte welkom in de Brede Bossche School de Hambaken aan Het Wielsem 1, 5231 BV te ‘s-Hertogenbosch

Tussen 19.00 en 19.30 bezoekt hij daar een kickboksles van Youssef Noudri (Hambaken Gym).
Aansluitend gaat Samsom vanaf 19.30 in gesprek met de aanwezigen en zal hij zijn ambities voor een duurzame en zorgzame samenleving toelichten.

Youssef zal na afloop van zijn les om 20.00 uur ook bij het gesprek aansluiten en Diederik nog een aantal doorknok-tips meegeven.

We heten jullie van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Dit kun je doen door je aan te melden via
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeItZuE2NlisbLc_GQkiENaLcqsRPidybfgxh4_h2xjiDvEyg/viewform
 
Lesje doorknokken voor Diederik Samsom bij Hambaken Gym

door Reinoud van Uffelen op 5 oktober 2016

Politicus Diederik Samsom met PvdA-fractievoorzitter

Diederik Samsom heeft zich officieel gemeld als kandidaat-lijsttrekker voor de PvdA.

‘Doorknokken’ wil hij, zo schrijft hij in een open brief aan de PvdA-leden en hier kunt u zijn manifest lezen.

Op vrijdag 14 oktober komt Diederik Samsom naar ‘s-Hertogenbosch en PvdA Den Bosch heet Diederik welkom in de Brede Bossche School de Hambaken
                                        Het Wielsem 1
                                        5231 BV te ‘s-Hertogenbosch.

Foto Diederik Samsom met PvdA Den Bosch-fractievoorzitter Lisette van der Swaluw

Politicus Diederik Samsom

Tussen 19.00 en 19.30 uur bezoekt hij daar een kickboksles van Youssef Noudri (Hambaken Gym). Aansluitend gaat Samsom vanaf 19.30 uur in gesprek met de aanwezigen en zal hij zijn ambities voor een duurzame en zorgzame samenleving toelichten.

Youssef zal na afloop van zijn les om 20.00 uur ook bij het gesprek aansluiten en Diederik nog een aantal doorknok-tips meegeven.

U bent van harte welkom.

Wilt u laten weten of u komt?
Aanmelden (en gelijk vooraf een vraag aan Diederik stellen) kan via  
dit formulier.

Bijgaand filmpje laat zien hoe Youssef Noudri op zijn manier doorknokt in de Hambaken.

Tot ziens op 14 oktober bij de Brede Bossche Basisschool de Hambaken.
Inloop vanaf 19.00 uur met een kopje koffie of thee, start gesprek om 19.30 uur.

Bron FaceBook: Reinoud van Uffelen

Foto's - Diederik Samsom bij Hambaken Gym in BBS de Hambaken 14-10-2016

Datum 15-10-2016

Politicus Diederik Samsom was vrijdagavond 14 oktober op bezoek bij Hambaken Gym in BBS de Hambaken.
Hij kreeg bij Hambaken Gym een lesje doorknokken. De jeugd liet zich van hun beste kant zien en Diederik Samsom knokte zich er door heen.
Aansluitend ging Samsom in gesprek met de aanwezigen en kon men vragen stellen die men van te voren kenbaar kon maken. Op deze manier voert PvdA-partijleider Diederik Samsom een campagne in Brabant.

Poiticus Diederik Samsam bij Hambaken Gym in BBS de Hambaken 2016-10-14

---- TOP ----

Foto's - Kijkje in haar keuken 24-09-2016

Datum 28-09-2016

''Kijkje in haar keuken''
Ik ben Ourda en woon ongeveer 20 jaar hier op de Hambaken. Ik heb altijd al van koken gehouden en vind het leuk om te koken en te bakken. Jarenlang is dit mijn hobby. Sinds kort heb ik de mogelijkheid gekregen om vanuit huis hapjes te verkopen onder de naam: Ourda's hapjes.
Afgelopen zaterdag 24 september heb ik een ''Kijkje in mijn keuken'' gegeven. Iedereen die interesse had was welkom om mijn eten te komen proeven. Daarnaast  ook om mij te leren kennen.
Ik heb een hele leuke avond gehad en heb verschillende mensen ontmoet. Ik hoop dat ik meer naamsbekendheid krijg zodat ook andere van mijn eten kunnen genieten. Alles bereid ik met zorg en veel passie voor en dat proef je ook terug in mijn eten.
Heb je een verjaardag, High Tea, een lunch etc. of een keer geen zin om te koken, dan kun je contact opnemen met mij. Ik bied veel verschillende soorten hapjes en gerechten.
Neem een kijkje op mijn Facebook pagina: Ourda's hapjes. Zie: www.facebook.com/ourdashapjes

Bron e-mail: Ourda's hapjes

Ourda's hapjes - Kijkje in haar keuken 24-09-2016

---- TOP ----

Buurtpreventie

Datum 04-02-2016

Het Doel is om via deze weg extra mensen te werven voor een Whatsapp groep in Den Bosch. Op dit moment is er 1 geregistreerde groep. dit moeten er natuurlijk veel meer worden.
Gebruik deze pagina om je groep te promoten en hulp te zoeken bij andere.
Het is de bedeling dat alle buurten van de wijk Hambaken een Buurtpreventie-team vormen. Hopelijk kunnen we dit samen realiseren!
Geef u op!!!

Flyer Buurtpreventie

Correctie: Vanaf nu kun je je ook aanmelden via Facebook, stuur mij een Prive bericht (ivm je privacy) met je 06 nummer en eventueel (als je het zelf wil) je adres. Dit geldt voor de hele hambaken en niet zoals de flyer vermeld voor de vierde hambaken (flyer is al wat ouder).
Svp aanmelden via: Buurtpreventie Hambaken!!!

Bron FaceBook

Whatsapp buurtpreventie je hoort het steeds vaker in het nieuws, maar wat is het eigenlijk?

Datum 13-02-2016

Whatsapp buurtpreventie is eigenlijk hetzelfde als normale buurtpreventie alleen dan in een modern jasje wat enorme voordelen heeft ten opzichte van de buurtpreventie die iedereen wel kent.
Alleen zijn de zogenaamde burgerwachten vervangen door de mensen die in de groepapp zitten. Zei houden namelijk zonder er eigenlijk weinig moeite voor te doen de buurt mee in de gaten.

Het werk als volgt, iedereen die zich heeft aangemeld kan berichten sturen als ze iets verdachts denken te zien. Waardoor iedereen (verspreid door de wijk) dit bericht ontvangt en dus ervan op de hoogte is wat er aan de hand is en zo ook actie kan ondernemen of goed kan uitkijken naar de verdachte.
Zo kan snel een duidelijk signalement gecreëerd worden waardoor de politie sneller een verdachte kan oppakken, of zelfs op heterdaad kan betrappen.

Waarom is een dergelijk systeem zo belangrijk in een buurt zul je jezelf waarschijnlijk afvragen. Er komen signalen vanuit andere groepen door heel Nederland dat door dit middel de criminaliteit afneemt. De gemeente kan gevraagd worden om borden te plaatsen waarop staat dat er in de wijk een Whatsapp buurtpreventie actief is. Sommige mensen zeggen zelf dat alleen het bord al afschrikt, want stel je eens voor dat je als inbreker een deur aan het openbreken bent en de overburen het zien die toevallig lid van een whatsapp groep zijn dan ben je binnen de kortste keren betrapt.

Omdat er toch regelmatig incidenten zijn in de Hambaken leek het ons een goed idee om het hier op te starten, want wie woont er nou niet graag in een buurt waar iedereen een oogje in het zeil houd om zo samen de wijk veiliger te maken?
De Hambaken heeft niet een al te beste naam in de regio, misschien is dit wel een goed middel om te laten zien dat de meeste vooroordelen helemaal niet waar zijn.
En denk je nu van, ja maar ik zit er niet op te wachten dat ik elke dag een stortvloed aan berichten krijg, dat gebeurt niet er zijn duidelijke regels waar iedereen zich aan dient te houden zoals bijvoorbeeld, dat het geen gezellig kletsgroepje is waar je grappige plaatjes naar toe kunt sturen en dat soort dingen. Eigenlijk is het een slapende groep waar alleen iemand in reageert die ergens voor wil waarschuwen of iets verdachts ziet. Iedereen die zich aanmeld krijg via de email of Facebook een duidelijke handleiding.

Denk je nu na het lezen van dit artikel dat je graag je steentje bij wilt dragen? Geef je op via e-mail of facebook.
E-mail: buurtpreventiehambaken@outlook.com
Facebook: Buurtpreventie Hambaken (mocht de link niet werken zoek ons even op buurtpreventie hambaken)

 

Tips en spelregels Buurtpreventie Hambaken

Datum 13-02-2016

Een WhatsApp-groep kan de veiligheid in uw buurt/wijk verbeteren, maar de groep moet geen complete chaos worden.
Wij raden je aan de volgende spelregels en tips te hanteren bij de WhatsApp-groep:
Spelregels:
  1  De deelnemers dienen woonachtig te zijn in de wijk of buurt waar de groep zich bevindt.

  2  Een WhatsApp-groep is bedoeld om verdachte situaties te signaleren, melden en eventueel te versturen. De politie komt alleen in actie
      wanneer een melding bij 112 gedaan wordt. Speel nooit voor eigen rechter en waarschuw bij heterdaad altijd de politie via 112. Een verdacht 
      persoon kanonschuldig zijn, maar door berichten in de groep door alle deelnemers als crimineel worden aangezien. Wees dus terughoudend
      met acties en neem contact op met de politie. Belt u 112 naar aanleiding van een gemelde situatie in de WhatsApp-groep, laat dit dan aan
      de groep weten zodat er geen vijftig telefoontjes naar de politie worden gedaan.

  3  Uitwisselen van info: wissel vooral relevante informatie uit.
      Denk hierbij dan aan Daderkenmerken, zoals: geslacht, huidskleur. Lengte en gezicht kunnen ook goed beschreven worden.
      Denk bij voertuigen aan de kleur, het merk, het type en het kenteken.

  4  Het is niet de bedoeling een verdacht persoon aan de schandpaal te nagelen.

  5  Geen overbodige berichten: een WhatsApp-groep is bedoeld als buurtwacht, niet als buurthuis. Niet alle buurtbewoners zitten te wachten op
      een overvloed aan berichten. Door regelmatig gezellige en grappige berichten te plaatsen, kunnen berichten die er écht toe doen over het hoofd
      worden gezien of niet snel worden opgemerkt.

  6 
Gebruik de SAAR-methode, d.w.z:
     
Signaleer
      Alarmeer 112
      App om uw waarneming bekend te maken aan anderen
      Reageer, door bijvoorbeeld naar buiten te gaan en contact te maken met de persoon (door hem bijvoorbeeld te vragen of hij de weg kwijt is,
                    Doe dit alleen als u zich daar zelf prettig en veilig bij voelt.

  7 
Let op het taalgebruik, niet schelden, vloeken of discrimineren. Anderen kunnen zich hierdoor wellicht beledigd voelen.

  8  Respecteer ieder die in een groep meedoet om ook jouw buurt veilig te houden.
Tips:
  -
 Vraag nooit via de groep app om je huis in de gaten te houden wanneer je een dagje weg bent of op vakantie bent. Je weet namelijk nooit wie  
     er nog meer meeleest/kijkt in de groep.
  -
 Mocht iemand nog aanvullingen of ideeën hebben meld het dan!
Note:
Dit is voor iedereen helemaal nieuw, om deze reden zal het misschien tijd nodig hebben voordat het zijn vruchten zal afwerpen.
Probeer daarom je buren en andere buurtbewoners enthousiast te maken zodat we over de gehele wijk een goede dekking hebben.

Voor degene die hun adres en naam hebben doorgestuurd: deze worden alleen gebruikt om te zien welke dekking we in de wijk hebben.
En zullen zeker niet aan anderen verstrekt worden.

Bron e-mail: Buurtpreventie Hambaken, Hr. Roy

---- TOP ----

Cliëntenraad Vivent Extramuraal zoekt  uitbreiding

Datum 07-02-2015

Vivent Thuiszorg zet zich volop in voor cliënten    's-Hertogenbosch, 3-2-15
Vivent Thuiszorg is actief om zorg bij de mensen thuis te leveren in de hele regio ’s-Hertogenbosch. Deze regio omvat 
de gemeenten Boxtel, Haaren, ’s-Hertogenbosch, Schijndel, Sint Michielsgestel, Vught en Vlijmen.

Vivent Thuiszorg bestaat uit 38 zelfsturende teams, waarvan de professionals in samenspraak met de cliënten en hun directe omgeving de nodige zorg aan huis bieden. Door de wijkteams in de hele regio is de thuiszorg voor cliënten altijd in de buurt. De Vivent Contactpunten kunnen mensen uit de regio wegwijs maken in zorgland. Vivent vindt het van belang dat cliënten en betrokkenen meedenken en -praten over de thuiszorg en is daarom op zoek naar uitbreiding van de Cliëntenraad.

Cliëntenraad Vivent Extramuraal
De Cliëntenraad Vivent Extramuraal (CVE) denkt en praat mee over de gang van zaken binnen de divisie Thuiszorg van Vivent. De belangrijkste taak is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de cliënten van Vivent Thuiszorg. De Cliëntenraad adviseert de divisiemanager Thuiszorg over alle onderwerpen die voor cliënten van belang zijn. Belangrijke voorbeelden zijn de kwaliteit en de veiligheid van de zorg en de structuur waarbinnen deze onderdelen worden bewaakt en verbeterd. De Cliëntenraad bestaat uit mensen met een brede deskundigheid en ervaring, die elkaar zoveel mogelijk aanvullen.
De Cliëntenraad bestaat op dit moment uit zes leden. Zij komen maandelijks bij elkaar. Eens per twee maanden sluit de divisiemanager Thuiszorg bij het overleg aan.

Uitbreiding CVE
Vivent is op zoek naar mensen die de Cliëntenraad willen versterken om daarmee de gemeenschappelijke belangen van cliënten te behartigen. De zorgorganisatie zoekt leden die  woonachtig zijn in het Vivent verzorgingsgebied, met interesse in de gezondheidszorg. Affiniteit en ervaring met thuiszorg zijn gewenst.
Een lid van de CVE dient over het vermogen te beschikken om beleid te toetsen en daarbij onderscheid te maken tussen hoofd- en bijzaken. Ook beschikt hij of zij over een onafhankelijke, kritische, positieve en constructieve houding, heeft ervaring met het meedenken op beleidsniveau en is communicatief vaardig en kan werken in teamverband. Vivent biedt de mogelijkheid om ontwikkelingen van nabij te volgen. Daarnaast is er de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op deze ontwikkelingen en zo de positie van cliënten te versterken. Vivent biedt een leerzame omgeving en een passende onkostenvergoeding.

Informatie voor geïnteresseerden
Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de secretaresse van de cliëntenraad, Myrian van Bers. Zij is bereikbaar van maandag t/m donderdag via telefoonnummer 088 – 163 70 86 of per mail via m.vanbers@vivent.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Over Vivent
Vivent is de persoonlijke zorgverlener voor mensen in de buurt, met een kwalitatief goed zorgaanbod dat aansluit op hun wensen. De dienstverlening richt zich op iedereen met een zorgvraag. En op mensen die vanwege specifieke beperkingen behoefte hebben aan heel speciale behandeling, verpleging of verzorging. Door ondernemerschap op alle niveaus ontwikkelt Vivent telkens voor én met haar cliënten de beste zorgoplossingen. Vivent is werkzaam in de gemeenten Boxtel, Haaren, 's-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Bij Vivent werken ruim 1300 mensen.

Bron e-mail: Vivent

---- TOP ----

Netwerk tegen armoede 's-Hertogenbosch E.O.

Datum 30-01-2015

Er wordt al veel en goed werk gedaan om armoede te verminderen. Inwoners en organisaties weten alleen niet altijd de weg of weten niet welk aanbod er is. Het Netwerk tegen Armoede wil meer bekendheid geven over het aanbod en de partijen die dit bieden.

Het Netwerk tegen Armoede biedt zelf geen (rechtstreekse) hulp, maar maakt het zoeken naar de juiste weg makkelijker.

De website onderscheid 3 categorieën, zoals: Ik heb hulp nodig; Ik wil iemand doorverwijzen voor hulp & Ik signaleer een hulpvraag.

Kijk voor meer informatie op de website: www.netrwerktegenarmoede.nl

Bron visitekaartje FaceBook: Arnold van Reijnen

---- TOP ----

Deze website is opgezet door een aantal actieve leden van ICT Club de Hambaken. Gaat uw interesse uit naar het helpen bij een taak binnen deze club en u bent woonachtig in de Hambaken, neem dan gerust eens contact met ons op.   Lees verder >>>

Laatst bijgewerkt
 op: 16-10-2017 17:00:35

         

-----     Copyright 2008   ICT Club de Hambaken     -----