FaceBook-pagina Jeugdtrainingen
Hambaken
Jongeren gaan aan de
slag bij Hambaken Gym
Open dag bij
Team Beekwilder-Noudri
Team Beekwilder-Noudri
17-07-2016
Seizoensafsluiting
       

Seizoensafsluiting 17-07-2016

Datum 18-07-2016

Wat een gave afsluiting van het seizoen. 'S-Port en de Hambaken Gym hebben een leuke dag georganiseerd. Zoveel kinderen en jongeren hebben wij zien genieten van alle speeltoestellen, een hele middag een actief beweegprogramma. Verder hebben ze zelf fruit / groente stokjes mogen maken en guess what?!! Alle fruit en groente was OP! Op de Hambaken zijn wij gezond bezig. Ook hebben ze bij Anne een stukje kunst mogen maken en bij Nouhaila de altijd graag gewilde hennatattoo laten zetten...
Kortom een Topdag met dank aan BBS De Hambaken, alle citytrainers en vrijwilligers!!
Alvast een hele fijne vakantie voor iedereen en we zien jullie erna heel graag weer terug.. CIAO

Seizoensafsluiting Hambaken Gym - 'S-Port 17-07-2016

Bron FB: Youssef Noudr

---- TOP ----

Open dag bij Team Beekwilder - Noudri

Datum 10-05-2016

Drie weken geleden organiseerde Team Beekwilder - Noudri en Hambaken Gym een open dag op hun sportschool aan de Havendwarsstraat in Den Bosch. Kinderen tot 13 jaar die lid waren van deze kickboks clubs konden hier proberen hun kickboks diploma niveau 1 te behalen. De opkomst was groot, ruim 70 leden namen deel aan de dag en lieten hun kunsten zien aan publiek, trainers en de jury die ze beoordeelde op de punten. Met succes was iedereen geslaagd en kreeg na afloop iedereen een mooi diploma en een medaille en een tas met cadeautjes die gesponsord waren door bedrijven die samen werken met de sportscholen.
Om de dag af te sluiten met nog meer plezier waren er grote springkussens opgezet en was er leuke muziek. Vrijwilligers zorgde ervoor dat alles goed verliep en dat er leuke dingen werden gedaan met de kids.

Iedereen geslaagd voor zijn diploma konden de kinderen afgelopen weekend , 8 mei 2016 hun kunsten laten zien met het thuis gala van Team Beekwilder - Noudri, hier hebben veel kinderen wedstrijden gehad. Het was een geslaagd weekend en we hebben mooie wedstrijden gezien.

Bij deze bedanken wij alle sponsoren, publiek, vechters , trainers en vrijwilligers voor hun goede inzet.

Bericht + foto's via FaceBook  10-05-2016, Jordy Beekwilder

Team Beekwilder - Noudri Kickboks jeugd
---- TOP ----

Jeugdtrainingen Hambaken

Datum 05-11-2015

De jeugdtrainingen worden nog altijd gegeven in de sportzaal van BBS de Hambaken aan Het Wielsem 1.
Dagen & tijden: dinsdag en vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur

18.00-19.00 uur is beginners groep
19.00-20.00 uur is gevorderde groep.

Bron mail: Youssef Noudri

---- TOP ----

Team Beekwilder-Noudri

Datum 02-11-2015

Kickboksclub 'Hambaken Gym' is erg bekend in de wijk en hebben altijd getraind in BBS de Hambaken.
Vanaf 2 november 2015 zijn ze ook te vinden in sportschool Fight Club Den Bosch aan de Havendwarsstraat 7 te 's-Hertogenbosch.

Team Beekwilder & Noudri hebben samen deze sportclub opgezet.

De drijvende krachten achter deze club zijn: Youssef en Rahal Noudri en Jordy Beekwilder.
Iedereen veel sportplezier!!!
Bekijk hun FaceBook-pagina, zie:
www.facebook.com/teambeekwildernoudri

---- TOP ----

FaceBook-pagina

Datum 01-09-2014

De kickboksclub 'Hambaken Gym' beschikt ook over een eigen FaceBook-pagina.

Zie: www.facebook.com/#!/hambaken.gym

Neem hierop een kijkje om de laatste nieuwtjes te lezen. Veel kijkplezier!

---- TOP ----

Jongeren gaan aan de slag bij Hambaken Gym

Datum 01-09-2014

Het college geeft € 120.000,- aan Hambaken Gym. Hiermee kan Hambaken Gym een vrijwilliger in dienst nemen. Daardoor kunnen ze professionele begeleiding bieden. En worden de vrijwilligers ondersteund. Bedoeling is dat Hambaken Gym een vereniging wordt met jonge bestuursleden, trainers en begeleiders uit de wijk.

Hambaken Gym is een initiatief uit de wijk. Het is een kickboksvereniging die kwetsbare jongeren begeleidt. Met als doel (weer) naar school gaan of een baan zoeken. Dit gebeurt door persoonlijke begeleiding, gesprekken met de jongeren en hun ouders of door groepstrainingen. Er kunnen bijvoorbeeld trainingen zijn voor weerbaarheid, de aanpak van overgewicht of pesten. In alle gevallen gaat het om maatwerk.

De vereniging werkt met vrijwilligers. Het is de bedoeling dat er een nieuw bestuur komt van jonge wijkbewoners. Deze nieuwe vrijwilligers worden daarvoor geschoold in het geven van trainingen en omgaan met jongeren.

Wethouder Jeroen Weyers licht toe waarom de gemeente Hambaken Gym ondersteunt. “Hambaken Gym is opgezet door betrokken buurtbewoners. Door hun bevlogenheid en betrokkenheid bij jonge mensen, kunnen we meer kwetsbare jongeren weer op de rit helpen. Wij willen deze vrijwilligers graag daarbij helpen. En daarmee ervoor zorgen dat inwoners zelf mee (kunnen) gaan doen in het aanpakken van vraagstukken in de Hambaken.“

In 2012 stelde de raad het Uitvoeringsplan Hambaken 40+ vast. Dit plan zorgt ervoor dat de Hambaken (weer) een fijne wijk wordt om te wonen. Er is speciale aandacht voor jongeren in de wijk. We willen onder meer voortijdig schoolverlaten terugdringen en overlast door jongeren aanpakken. De activiteiten van Hambaken Gym passen uitstekend in de kaders van dit plan. Niet alleen omdat jongeren goed worden bereikt en begeleid maar ook omdat jongeren worden uitgedaagd om hun talenten te ontwikkelen en zich als vrijwilliger in te zetten voor anderen.

Bron internet - door wethouder Jeroen Weyers op 3 juli 2014

---- TOP ----
Deze website is opgezet door een aantal actieve leden van ICT Club de Hambaken. Gaat uw interesse uit naar het helpen bij een taak binnen deze club en u bent woonachtig in de Hambaken, neem dan gerust eens contact met ons op.   Lees verder >>>

Laatst bijgewerkt
 op: 16-10-2017 16:33:27

         

-----     Copyright 2008   ICT Club de Hambaken     -----